top of page

Startuoja oficiali Tauragės atributikos elektroninė parduotuvė eshop.taurageinfo.lt



Jau nuo trečiadienio visi Tauragės mylėtojai ir krašto ambasadoriai gali įsigyti Tauragę reprezentuojančios atributikos. Su Kultūros sostinės metais bei Taurage susijusia atributika prekiaujama tiek elektroninėje parduotuvėje adresu eshop.taurageinfo.lt, tiek Tauragės turizmo informaciniame centre, įsikūrusiame Tauragės autobusų stotyje.


Atributikos parduotuvė kviečia atnaujinti savo garderobą stilingais „Tauragė - Lietuvos kultūros sostinė 2023“ džemperiais, aprūpinti kolegas keramikiniais puodeliais ir nupirkti suvenyrus giminaičiams visoje Lietuvoje.


Tai bendras Viešosios įstaigos „Žaliasis regionas“ ir Tauragės rajono savivaldybės projektas. Šiuo metu parduotuvėje galima įsigyti rankų darbo Tauragė - Lietuvos kultūros sostinė 2023 džemperių su gobtuvu, spalvotų medvilninių maišelių, paženklintų Kultūros sostinės logotipu, gertuvių, vintažinio stiliaus puodelių.


Parduotuvėje – ir tauragiškių kūriniai. Prekinis ženklas „Varnos daiktai“ siūlo įsigyti kojines dedikuotas Tauragei.


„Kojinės linksmos ir nuotaikingos, bei dedikuotos „tikriems „benzingalviams“, „perekūpams“ ir „fūristams”, kas taip pat yra neatsiejama Tauragės dalis“ - šypsosi „Varnos daiktų“ kūrėjai, pristatydami šias stilingas kojines.


Laikui einant, planuojama parduotuvę plėsti ir pildyti su dar daugiau atributikos, o organizatoriai laukia pasiūlymų bei idėjų, kokių Tauragę reprezentuojančių daiktų norėtų įsigyti tauragiškiai. Apie savo gaminius, jei jie susiję su Taurage ir galėtų tapti parduotuvėlės dalimi, kūrėjai gali pranešti elektroniniu paštu info@taurage2023.lt


Prekes nemokamai galima atsiimti Tauragės turizmo informacijos centre, įsikūrusiame Tauragės autobusų stotyje (adresu Dariaus ir Girėno g. 38A) nuo 08.00 iki 17.00 valandos, darbo dienomis.

Taip pat galimas ir prekių pristatymas į kitus miestus, tokiu atveju būtų naudojamas „LP Express“ paštomatas ir pristatymo kaina - 3 eurai. Dauguma prekių pristatomos per 2-3 dienas, o džemperių pasiuvimas bei pristatymas gali užtrukti iki 7 darbo dienų.


Puoškimės Taurage!



bottom of page