top of page

Žaliasis regionas pristatė tobulo savaitgalio receptą parodoje ADVENTUR 2023

Sausio 27-29 d. tarptautinėje parodoje ADVENTUR 2023 viešoji įstaiga „Žaliasis regionas“ kartu su kitomis Tauragės apskrities savivaldybėmis parodos lankytojus atvykti į Tauragės regioną viliojo kuriamais tobulo savaitgalio receptais. Ir lankytojams, ir į regioną atvyksiantiems turistams šį sezoną bus pasiūlyti trys savaitgalio receptai – romantiškasis, aktyvusis ir lėtasis. Kiekvienas norėdamas sužinoti kas slepiasi po šiais pavadinimais turės atvykti į Tauragės regioną.

Taip pat šiemet parodoje Tauragės vardas skambėjo itin garsiai ir dažnai. Tauragė – Lietuvos kultūros sostinė kvietė parodos svečius pasidaryti vizą ir atvykti į kultūros muitinę. Tauragės menininkai parodos atidarymo renginį vainikavo įspūdinga šokių programa, o Lietuvos turizmo salėje Žaliojo regiono stende lankėsi garbingi svečiai – Lietuvos Respublikos ekonomikos ir inovacijų viceministras Vincas Jurgutis su oficialia delegacija. Tauragės rajono savivaldybės meras Dovydas Kaminskas dalyvavo tvarios Lietuvos diskusijoje apie darnų keliavimą, o tauragiškis, Dakaro ralio žvaigždė – Rokas Baciuška su stendo svečiais pasidalijo įspūdžiais iš ralio.

Visos parodos metu Žaliojo regiono ir Tauragės – Lietuvos kultūros sostinės stenduose virė gyvenimas, sulaukta labai daug svečių, susidomėjusių neatrastais Tauragės krašto turistiniais lobiais bei kultūriniais renginiais.

Viešoji įstaiga „Žaliasis regionas“ nori visiems padėkoti už bendradarbiavimą ir palaikymą: Tauragės krašto muziejui SANTAKA, Tauragės rajono savivaldybės merui Dovydui Kaminskui, Šilalės rajono savivaldybės merui Algirdui Meiženiui, Pagėgių savivaldybės merui Vaidotui Bendaravičiui, LR Seimo nariams – Romualdui Vaitkui ir Jonui Gudauskui, rašytojams, mokslininkams Vyteniui Almonaičiui, Alvidui Jancevičiui, Jurbarko, Pagėgių ir Šilalės turizmo informacijos centrams bei visai Lietuvos turizmo bendruomenei.

AČIŪ ir iki susitikimo Lietuvos kultūros sostinėje – Tauragėje!







bottom of page